helmond

Entreebewijzen & entreeprijzen

Online tickets

 
Met een e-ticket hoef je niet meer in de rij te staan voor de kassa. En er zijn ook geen extreem lange wachtrijen meer bij Het Kasteel van Sinterklaas. 
 
Alle kaartjes worden in tijdsblokken van 60 minuten verkocht. Om een goede doorstroming te kunnen garanderen, verzoeken we je om 30 minuten voor aanvang van het gereserveerde tijdsblok aanwezig te zijn. Dit tijdsblok staat op het online ticket. In het tijdsblok van 60 minuten start de rondleiding in het kasteel. Een rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. 
 
Indien je vragen hebt over de online tickets, dan kun je die mailen naar eticket@sinterklaasstadhelmond.nl.
 

Entreeprijzen

Een online ticket kost € 3,75 (excl. € 0,30 servicekosten per ticket en transactiekosten per bestelling).
Volwassenen en kinderen betalen hetzelfde bedrag. Kinderen tot en met 2 jaar zijn gratis.
 
Het voorterrein is gratis toegankelijk. Er is een spiegeltent waar doorlopend theatervoorstellingen worden gegeven, je kunt op de foto met het paard van Sinterklaas, Americo, oud Hollandse spelletjes doen en er lopen vele Zwarte Pieten rond. Bij het horecapaviljoen zijn lekkere versnaperingen verkrijgbaar en er is dit jaar zelfs een pepernoten pop up store. Voor leuke souvenirs van Sinterklaas kun je in ons winkeltje terecht. En er is een nostalgische draaimolen waar kindjes tegen een kleine vergoeding een ritje kunnen maken.